Cruisereiziger
AanmerenBestemmingenThuishaven

De Rotterdam gaat vanaf 1 juli 2019 vanuit Amsterdam varen

Het lijkt er op dat de Rotterdam vanaf juli 2019 vanuit Amsterdam in plaats van Rotterdam gaat varen. Het wordt daarmee de vervanger van de Prinsendam, die op 1 juli 2019 officieel wordt overgedragen aan de Duitse cruisemaatschappij Phoenix Reisen. De laatste 14-daagse cruise van de Prinsendam naar de Noordkaap vanuit de hoofdstad staat gepland vanaf 17 juni 2019 tot en met 1 juli 2019.

Op dezelfde dag staat de eerste 14-daagse cruise naar de Oostzee gepland met de Rotterdam vanuit Amsterdam.

Het is de eerste van in totaal 7 afvaarten (tot en met 5 oktober 2019) van de Rotterdam vanuit ‘Mokum’. Daarna maakt het via Civitavecchia de trans-Atlantische oversteek naar Fort Lauderdale. De laatste afvaart in 2019 van de Rotterdam vanuit Rotterdam staat gepland op 15 juni. Het is een 17-daagse cruise naar Noorwegen, IJsland, de Faeröer eilanden, Shetland eilanden en Schotland met aankomst in Amsterdam op 1 juli 2019. De Voyage of the Vikings van de Rotterdam vanuit Rotterdam zal in juli-augustus volgend jaar worden overgenomen door de Zuiderdam.

Cruises met de Rotterdam zijn o.a. boekbaar bij:

ANWB  Captain Cruise Corendon - Nieuw! CruiseOnline Cruisereizen Stip Sunweb TUI

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis.

Vond je dit een handig artikel? Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen op Patreon, via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of een leuk cadeautje uit te zoeken in onze eigen webwinkel.

Alvast hartelijk dank voor je steun!

2 gedachten over “De Rotterdam gaat vanaf 1 juli 2019 vanuit Amsterdam varen

  • Dank voor uw reactie.

    Mag ik u erop wijzen dat grammaticaal juist is:
    de Rotterdam of het ms (moterschip) Rotterdam.

    Met vriendelijke groet,

Reacties zijn gesloten.