Cruisereiziger
AanmerenBestemmingen

St. Kitts verwelkomt miljoenste cruisepassagier

Foto: Noëlle Fleischhauer-van Trikt

Het eiland St. Kitts verwelkomde maandag haar miljoenste cruisepassagier. Een cruisereiziger op het cruiseschip Freedom of the Seas van Royal Caribbean International was de gelukkige waarbij deze bijzondere mijlpaal werd bereikt. Naast een ontvangst van de minister van Toerisme ontving de persoon een gratis tour over het eiland. De historische gelegenheid werd verder gevierd met speciale t-shirts voor passagiers en iedereen werd getrakteerd op een vleugje cultuur met o.a. live-optredens van een steelband en maskerades.

De afgelopen 9 maanden, van oktober 2017 tot en met juni 2018, meerden 486 cruiseschepen aan in St. Kitts. In vergelijking met dezelfde periode in 2016-2017 is dat een stijging van maar liefst 35%. Door de populariteit van het eiland in de Caribische Zee behoort St. Kitts volgens de cruisemaatschappijen tot dezelfde statuscategorie als veel grotere bestemmingen in de regio.

Meer weten over St. Kitts? Lees alles over dit adembenemende eiland op onze speciale Basseterre (St. Kitts) pagina.

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis.

Vond je dit een handig artikel? Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen op Patreon, via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of een leuk cadeautje uit te zoeken in onze eigen webwinkel.

Alvast hartelijk dank voor je steun!