Cruisereiziger
Renovatie

Nieuwe voorzieningen aan boord van Sun Princess

Sun Princess 

Het cruiseschip Sun Princess van Princess Cruises is na een uitgebreide renovatie tijdens een droogdok van twee weken in Singapore weer teruggekeerd in de vaart. De verbeteringen die zijn doorgevoerd maken onderdeel uit van het ‘Come Back New Promise’-programma van de Amerikaanse cruisemaatschappij waarbij meer dan 450 miljoen dollar wordt geïnvesteerd in de gehele vloot. De Sun Princess is uitgerust met de nieuwe Princess boegschildering, de nieuwe hutcategorie Club Class mini-suites is toegevoegd en de kinderclub Camp Discovery is vernieuwd.

Club Class Mini-Suites: De nieuwe premium hutcategorie biedt diverse VIP-voorzieningen zoals voorrang bij in- en ontscheping, maar ook exclusief dineren waaronder een gereserveerde eetzaal met exclusieve plekken en uitgebreide menu-opties.

Camp Discovery: De kidsclub voor kinderen van 3 tot 17 jaar is opnieuw ingericht. Voor elke leeftijdsgroep worden specifieke educatieve en leuke activiteiten georganiseerd in samenwerking met partner Discovery, o.a. bekend van de Discovery Channel en Animal Planet.

Verbeterde winkels: Princess heeft de winkels aan boord van de Sun Princess onder handen genomen waarbij diverse verbeteringen zijn doorgevoerd waaronder een boetiek van Effy Fine Jewelry en nieuwe Princess merkproducten in de Logo shop.

Vanuit Singapore vaart de Sun Princess naar Zuid-Oost Azië waarna ze voor het winterseizoen 2019 weer terugkeert naar Australië. Daar staan eerst routes op het programma aan de westkust van het eiland, gevolgd door routes langs de oostkust en Nieuw-Zeeland.

Wil jij cruisen met de Sun Princess? Vraag een offerte aan bij:

Het schip vaart helaas niet meer voor Princess Cruises, kijk voor andere schepen bij:

Captain Cruise CruiseOnline Cruisereizen

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis.

Vond je dit een handig artikel? Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen op Patreon, via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of een leuk cadeautje uit te zoeken in onze eigen webwinkel.

Alvast hartelijk dank voor je steun!