Cruisereiziger
AanmerenBestemmingen

Norwegian Cruise Line introduceert cruises vanaf Amsterdam in 2019 op Norwegian Pearl

Norwegian Cruise Line heeft vandaag haar routes voor 2019 en 2020 bekendgemaakt en speelt hiermee in op de toenemende vraag naar favoriete bestemmingen binnen (en buiten) Europa. Zo breidt Norwegian Pearl, als zesde schip van de cruisemaatschappij, de vaarroutes in Europa in de zomer van 2019 uit en biedt passagiers de mogelijkheid om vanuit Amsterdam te vertrekken.

Norwegian Pearl, met een capaciteit van 2.400 passagiers, vaart in de zomer van 2019 vanuit Amsterdam gevarieerde routes in het Middellandse zeegebied. Naast het gemak voor de Nederlandse passagier om vanuit eigen land te vertrekken, is Amsterdam ook een strategische afvaarten aankomst cruisehaven waar internationale gasten gemakkelijk toegang hebben tot het hart van de stad en de op twee na grootste luchthaven van Europa.

Norwegian Pearl neemt ook deel aan de verscheidenheid aan mediterrane afvaarten vanuit Rome (Civitavecchia), Barcelona en Venetië. Zij zal de aanwezigheid van de cruisemaatschappij met zes schepen, naar deze gewilde bestemmingen in Europa, versterken.

“Wij zijn blij dat wij onze aanwezigheid in Europa gaan uitbreiden met een zesde schip en hiermee meer capaciteit hebben om een van onze belangrijkste groeimarkten, de Benelux, beter te kunnen bedienen”, aldus Kevin Bubolz, managing director Europa van Norwegian Cruise Line.

De Norwegian Pearl vertrekt op 4 data vanuit Amsterdam: 11 mei, 25 mei, 8 juni en 22 juni 2019. Welke routes precies gevaren gaan worden, is nog niet duidelijk. Vanaf 31 juli 2018 kan geboekt worden.

Vraag een offert aan voor een cruise op de Norwegian Pearl:

Captain Cruise Corendon - Nieuw! CruiseOnline Cruisereizen Stip Sunweb

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel?
Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen op Patreon, door via deze links producten te kopen: shop de mooiste koffers bij Duifhuizen, Bol.com, Coolblue of zoek een leuk cadeautje uit in onze eigen webwinkel. Kijk zeker ook even op onze contactpagina voor andere ondersteuningsmogelijkheden.

Alvast hartelijk dank voor je steun! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

2 gedachten over “Norwegian Cruise Line introduceert cruises vanaf Amsterdam in 2019 op Norwegian Pearl

  • CORRECTIE: Norwegian Pearl boekbaar vanaf 31 juli samen met de Norwegian Jade en Norwegian Jewel voor de routes Azie en Australie.
    Norwegian Joy is boekbaar vanaf 24 juli !!!

  • Hi Gert, je hebt helemaal gelijk. Datum is aangepast. Dank!

Reacties zijn gesloten.