Cruisereiziger
DoopNieuwe cruiseschepen

Nieuwe Mein Schiff 2 eerder dan gepland in de vaart

Mein Schiff 2

Veel eerder dan gepland zal de Duitse cruisemaatschappij TUI Cruises haar volgende nieuwbouwschip Mein Schiff 2 in haar vloot verwelkomen. Op 9 februari 2019 zal het worden gedoopt in de Portugese hoofdstad Lissabon. De 12-daagse doopcruise, die op 3 februari 2019 vanuit Bremerhaven start en op 15 februari 2019 eindigt in Las Palmas (Gran Canaria), is binnenkort te boeken. Ook nieuw in het programma zijn de daaropvolgende vijf 7-daagse cruises van en naar Gran Canaria. Eind maart 2019 reist de nieuwe Mein Schiff 2 naar Palma de Mallorca. Daarvandaan beginnen gedurende de zomer diverse cruises naar het westelijke gedeelte van de Middellandse Zee.

De nieuwe Mein Schiff 2 is net als de Mein Schiff 1 ongeveer 20 meter langer als de vorige nieuwbouwschepen. Naast meer ruimte voor ‘Wohlfühlen’ is er een nog grotere selectie hutten en suites. Het heeft een capaciteit van maximaal 2.894 passagiers.

Cruises zijn boekbaar bij:

TUI Cruises Captain Cruise Cruisereizen TUI

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis.

Vond je dit een handig artikel? Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen op Patreon, via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of een leuk cadeautje uit te zoeken in onze eigen webwinkel.

Alvast hartelijk dank voor je steun!

2 gedachten over “Nieuwe Mein Schiff 2 eerder dan gepland in de vaart

  • Uw tekst: De 12-jarige doopcruise, die op 3 februari 2019 vanuit Bremerhaven start en op 15 februari 2019 eindigt in Las Palmas (Gran Canaria), is binnenkort te boeken.
    12-jarige????? Waarschijnlijk wordt 12-daagse bedoeld.

  • Dank voor je reactie! Inderdaad, 12-daagse is wat er eigenlijk moet staan.

    Cruisegroet, Miriam

Reacties zijn gesloten.