Cruisereiziger
BestemmingenCruiseterminal

Video: Vloot van vier Phoenix cruiseschepen ontmoet elkaar in Bremerhaven

Woensdag 25 juli 2018 was een mooie dag voor Phoenix Reisen in Bremerhaven. Bij de cruiseterminal Columbus Cruise Center kwamen de vier Phoenix cruiseschepen bij elkaar ter gelegenheid van het 30-jarig jubileum. Al sinds 1988 mag de cruiseterminal zich in Bremerhaven verheugen op regelmatige aankomsten van de cruiseschepen van Phoenix Reisen. Woensdag arriveerden het MS Amadea, MS Deutschland, MS Artania en MS Albatros tezamen voor een drukke gezellige dag met 6000 passagiers, 1600 personeelsleden en 3000 bezoekers. Vanaf 06.00 uur ‘s ochtends tot 08.15 uur meerden de schepen één voor één aan.  Na een dag vol ont- en inschepingen vertrokken de schepen rond 17.15 in een parade.

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel?
Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen op Patreon, door via deze links producten te kopen: shop de mooiste koffers bij Duifhuizen, Bol.com, Coolblue of zoek een leuk cadeautje uit in onze eigen webwinkel. Kijk zeker ook even op onze contactpagina voor andere ondersteuningsmogelijkheden.

Alvast hartelijk dank voor je steun! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)