Cruisereiziger
Renovatie

Gerenoveerde Azamara Pursuit gearriveerd in Southampton

Zaterdag is het derde cruiseschip van Azamara Club Cruises, Azamara Pursuit, voor de eerste keer gearriveerd in Southampton. De voormalige Adonia is, na een korte ‘shakedown’ cruise naar de Isle of Man, afkomstig van de scheepswerf Harland & Wolff in Belfast waar het de afgelopen 4 maanden een complete restyling heeft ondergaan waardoor het aan alle eisen en wensen voldoet van haar nieuwe werkgever. De renovatie, waarbij 800 mensen waren betrokken, heeft meer dan 50 miljoen pond gekost.

Op 1 augustus start vanuit de Engelse havenstad de 13-daagse maiden voyage van de Azamara Pursuit naar Noorwegen, gevolgd door een 16-daagse reis naar Ierland, Schotland en IJsland. Op 28 augustus staat in Southampton de officiële doop op het programma. Dit wordt gevierd met een korte 3-daagse cruise naar Cherbourg (Frankrijk). Cruisereiziger Miriam zal op de website en alle social media kanalen live verslag doen van de festiviteiten en alle noviteiten aan boord.

Cruises op de Azamara Pursuit zijn boekbaar bij:

Captain Cruise Cruisereizen

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis.

Vond je dit een handig artikel? Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen op Patreon, via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of een leuk cadeautje uit te zoeken in onze eigen webwinkel.

Alvast hartelijk dank voor je steun!