Cruisereiziger
Wereldcruise

Verkoop gestart van segmenten wereldcruise AIDAaura

Vanaf afgelopen woensdag is het mogelijk om segmenten van de wereldcruise die de AIDAaura in 2019/2020 vaart te boeken. Het gaat om een beperkt aantal plekken op 3 exclusieve segmenten die onderdeel uitmaken van het ontdekkingsprogramma AIDA Selection. De wereldreis vindt plaats van 28 oktober 2019 tot 22 februari 2020. In deze periode worden 41 havens in 17 landen aangedaan. Hoogtepunten van deze bijzondere reis zijn o.a. Australië, Nieuw-Zeeland, Zuid-Afrika, Rio de Janeiro, Vuurland, Tahiti, Bora Bora en Mauritius. Sommige bestemmingen worden voor de eerste keer in de geschiedenis van AIDA Cruises bezocht zoals de Cookeilanden in de Stille Oceaan, drie nieuwe havens in Nieuw-Zeeland, Kangaroo Island, Maputo in Mozambique en East London in Zuid-Afrika.

boek je vakantie bij de ANWB

De reistijd van de segmenten variëren van 34 en 48 dagen. Zo kan je in 35 dagen cruisen van Hamburg naar San Antonio, in 48 dagen van San Antonio naar Mauritius of in 34 dagen van Mauritius weer terug naar Hamburg. De afzonderlijke segmenten van de wereldcruise van de AIDAaura zijn vanaf 4.695 euro per persoon boekbaar (inclusief 700 euro Early Bird Plus korting voor boekingen gemaakt to en met 31 mei 2019).

Interesse in een segment van de wereldcruise van AIDAaura? Vraag een offerte aan bij:

CruiseOnline Cruisereizen Stip TUI Captain Cruise 

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis.

Vond je dit een handig artikel? Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen op Patreon, via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of een leuk cadeautje uit te zoeken in onze eigen webwinkel.

Alvast hartelijk dank voor je steun!