Cruisereiziger
BarDrankpakketEten en drinken

Nieuw drankaanbod aan boord van cruiseschepen Princess Cruises

Princess Cruises heeft woensdag haar nieuwe drankaanbod aan boord van al haar cruiseschepen onthuld. Het is een van de belangrijkste wijzigingen in de drankmenu’s in de geschiedenis van de cruisemaatschappij. Meester-mixoloog Rob Floyd is verantwoordelijk voor het samenstellen van de nieuwe menu’s. In het oog springen de nieuwe speciaal gecreëerde cocktails (ook alcoholvrije) die bestaan uit verse ingrediënten die bestemmingsspecifiek zijn met smaken uit elke hoek van de wereld.

Naast de alcoholische mengdrankjes zijn er ook 20 nieuwe, luxe en exotische sterke dranken, 39 nieuwe wijnen (per glas) en 17 nieuwe internationale en ambachtelijke bieren toegevoegd aan het aanbod. De recepten van de nieuwe drankjes worden op de schepen ook gedeeld waardoor passagiers bij thuiskomst kunnen nagenieten. De nieuwe dranken zijn in het najaar 2018 in de bars en lounges in de gehele vloot verkrijgbaar.

Klik hier voor meer informatie over het drankaanbod aan boord van de cruiseschepen van Princess Cruises.

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis.

Vond je dit een handig artikel? Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen op Patreon, via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of een leuk cadeautje uit te zoeken in onze eigen webwinkel.

Alvast hartelijk dank voor je steun!