Cruisereiziger
Bestemmingen

Drie Cunard schepen ontmoeten elkaar op 10 augustus in Southampton

In Southampton vindt op vrijdag 10 augustus 2018 een unieke sailaway plaats van de drie Cunard schepen. In de vroege morgen arriveert de Queen Mary 2 als eerste om kwart over zes. Daarna volgen de Queen Victoria en de Queen Elizabeth rond half 7. Om de ontmoeting te vieren zijn er festiviteiten voor passagiers aan boord en voor toeschouwers aan land na vertrek van de schepen om half zes.

CruiseOnline Cruisereizen Sunweb Stip Captain Cruise

 

 

 

Ze worden als eerste begeleid door The Royal Yacht Squadron en wat later om half 8 vindt een luchtshow plaats van de Red Arrows, de Engelse luchtmacht.

De Queen Elizabeth vaart eerst naar Rotterdam (12 augustus) waarna ze via Noorwegen naar IJsland gaat. De Queen Victoria bezoekt de Baltische Staten op een tweeweekse cruise en de Queen Mary zal naar Hamburg varen.

Wil je ook cruisen vanuit Southampton? Zoek je cruise uit bij onder andere:

CruiseOnline Cruisereizen Sunweb Stip Captain Cruise

 

 

 

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel?
Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen op Patreon, door via deze links producten te kopen: shop de mooiste koffers bij Duifhuizen, Bol.com, Coolblue of zoek een leuk cadeautje uit in onze eigen webwinkel. Kijk zeker ook even op onze contactpagina voor andere ondersteuningsmogelijkheden.

Alvast hartelijk dank voor je steun! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)