Partycruise The Ark dit jaar op Vision of the Seas

Begin september 2018 zal op de Vision of the Seas een bijzonder muziek festival plaatsvinden; The Ark. Tijdens een cruise van 5 dagen zullen meer dan 50 DJ’s mede inschepen voor 4000 passagiers die vier dagen lang kunnen feesten. Vanwege groot succes vorig jaar zullen er dit jaar twee edities zijn. De eerste cruise van 30 augustus tot en met 3 september is inmiddels uitverkocht. Voor de tweede week van 3 september tot en met 7 september 2018 zijn nog steeds hutten beschikbaar vanaf slechts €499 inclusief vlucht. Klik hier voor meer informatie van Cruise Travel.

Op de Vision of the Seas zijn ter gelegenheid van het festival uiteraard extra podia voor dit festival.

De nog beschikbare cruise start op 3 september 2018 vanuit Barcelona richting Barcelona, Sète, Ibiza en Mallorca. Je ontscheept weer in Barcelona.  

Deze cruise is boekbaar bij:

Hier een impressie van de editie van 2017:

 

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger! Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisevirus mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Op Cruisereiziger help ik je daarbij. Ondersteun ons werk in deze tijden! Dat kan door bijvoorbeeld een cruisegadget in onze webwinkel te kopen. Zo heb je toch nog een beetje dat cruisegevoel thuis.

close

Mis niets meer!

Ontvang minimaal één keer per week al het nieuws & aanbiedingen per mail.
Als cadeautje ontvang je downloadbare kalenders van Amsterdam, Rotterdam en IJmuiden.