Cruisereiziger
Fooien

P&O Cruises schaft dagelijkse fooien af

Britannia Fotocredit: James D Morgan/P&O Cruises

P&O Cruises heeft bekendgemaakt dat het volgend jaar de dagelijkse fooien gaat afschaffen. Vanaf mei 2019 zullen cruisereizigers die varen op de 7 cruiseschepen in de vloot van de Britse cruisemaatschappij niet meer worden geconfronteerd met de automatisch afgeschreven ‘service charge’. In maart van dit jaar was er nog een verhoging doorgevoerd van 6 naar 7 pond per persoon per dag. Volgens de rederij betekent deze wijziging niet dat de prijzen van de cruises omhoog zullen gaan.

‘We hechten er heel veel waarde aan om onze gasten een vakantie-ervaring te geven die echt memorabel en speciaal is. Door het verwijderen van de dagelijkse servicekosten maakt P&O Cruises het genieten van een cruisevakantie tot een moeiteloze ervaring, met de gedachte dat geweldige service standaard is’, aldus Senior Vice President van P&O Cruises Paul Ludlow.

Kijk hier voor een overzicht van alle fooien per rederij.

Boek je P&O cruise bij:

Sunweb CruiseOnline Cruisereizen Captain Cruise

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis.

Vond je dit een handig artikel? Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen op Patreon, via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of een leuk cadeautje uit te zoeken in onze eigen webwinkel.

Alvast hartelijk dank voor je steun!