Cruisereiziger
InrichtingNieuwe cruiseschepen

P&O Cruises onthult meer details over de Skydome op de Iona

De Britse cruisemaatschappij P&O Cruises heeft vrijdag meer details bekendgemaakt over de splinternieuwe Skydome op haar toekomstige nieuwbouwschip Iona. De twee verdiepingen tellende Skydome (dek 16 en dek 17) bestaat uit een zwembad, twee whirlpools, ligbedden en eetgelegenheden. Een glazen koepeldak moet ervoor zorgen dat er altijd een prettig klimaat is voor de passagiers.

‘s Avonds transformeert het zwembad tot een podium waar trapeze artiesten en acrobaten zullen optreden. Aansluitend zullen er feesten plaatsvinden met een live DJ. Alle optredens zullen worden ondersteund door diverse licht- en geluidseffecten.

‘De Skydome belooft een van Iona’s topattracties te worden en biedt haar gasten een magische locatie om ‘quality time’ met elkaar door te brengen, ongeacht het weer. Met een prachtig uitzicht overdag over de oceaan en op de sterrenhemel ‘s nachts ben ik ervan overtuigd dat de Skydome populair zal worden bij onze gasten, of het nu vroege vogels of nachtbrakers zijn’, aldus Senior Vice President van P&O Cruises Paul Ludlow.

Nieuwsgierig naar de Iona? Ze is boekbaar bij:

CruiseOnline Captain Cruise Sunweb

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis.

Vond je dit een handig artikel? Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen op Patreon, via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of een leuk cadeautje uit te zoeken in onze eigen webwinkel.

Alvast hartelijk dank voor je steun!