Cruisereiziger
BouwNieuwe cruiseschepen

Video: Nieuwe mijlpaal in de bouw van de Spectrum of the Seas

Het toekomstige cruiseschip van Royal Caribbean International, Spectrum of the Seas heeft weer een nieuwe mijlpaal bereikt in haar bouw. De twee grootste megablokken van het eerste schip in de Ultra Quantum klasse zijn recent samengevoegd op de Meyer Werft in het Duitse Papenburg. Een klus die ongeveer 6 a 7 uur in beslag nam. Hierdoor is het weer een stap dichter bij haar voltooiing. De Spectrum of the Seas (capaciteit 4.100 passagiers) wordt naar verwachting in het voorjaar van 2019 opgeleverd.

Zie onderstaande video voor beelden van het samenvoegen van de twee megablokken van de Spectrum of the Seas:

Wil jij volgend jaar cruisen op de nieuwe Spectrum of the Seas? Vraag een offerte aan bij:

Captain Cruise CruiseOnline Cruisereizen Sunweb

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis.

Vond je dit een handig artikel? Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen op Patreon, via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of een leuk cadeautje uit te zoeken in onze eigen webwinkel.

Alvast hartelijk dank voor je steun!