Cruisereiziger
BestemmingenMaidentrip

Eerste cruises MS Amera boekbaar bij Phoenix Reisen

De eerste cruises met het MS Amera bij Phoenix Reisen in 2019, de huidige Prinsendam, zijn vanaf deze week boekbaar. Op woensdag 21 augustus 2019 vertrekt de Amera voor het eerst in de vloot van het Duitse Phoenix Reisen naar Noorwegen voor een 5-daagse korte cruise. De Amera vaart vanuit Bremerhaven naar Oslo en Kristiansand inclusief twee zeedagen aan boord.

De cruise is beschikbaar vanaf €299 euro per persoon (in een driepersoons buitenhut).

De Prinsendam verlaat de vloot van Holland America Line op 1 juli 2019. Na de overdracht zal het schip enkele weken in droogdok gaan voor een transformatie. Na de eerste cruise zal het schip tot en met oktober vanuit Bremerhaven cruises maken naar onder andere Noorwegen, Denemarken en de Baltische Staten. In oktober vaart de Amera vervolgens naar de Middellandse Zee om mooie routes te maken vanuit o.a. Monaco. De routes zijn bekendgemaakt tot en met begin januari 2020. Klik hier voor een overzicht.

De Amera wordt na de Amadea, Artania, Albatros en de Deutschland het vijfde cruiseschip in de vloot van de touroperator uit Bonn.

Cruises van Phoenix Reisen zijn verkrijgbaar bij:

Captain Cruise

 

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel?
Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen op Patreon, door via deze links producten te kopen: shop de mooiste koffers bij Duifhuizen, Bol.com, Coolblue of zoek een leuk cadeautje uit in onze eigen webwinkel. Kijk zeker ook even op onze contactpagina voor andere ondersteuningsmogelijkheden.

Alvast hartelijk dank voor je steun! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)