Cruisereiziger
Eemstocht

Meyer Werft verwacht begin oktober Eemstocht AIDAnova

Update 5 oktober: De Eemstocht wordt verplaatst naar 8 oktober!

Meyer Werft heeft eerder bekendgemaakt dat de AIDAnova naar verwachting begin oktober de Eemstocht richting de Nederlandse Eemshaven zal maken. De Duitse scheepsbouwer richt zich op het eerste weekend van oktober (6/7 oktober 2018). Dit is twee weken later dan oorspronkelijk gepland. De exacte datum blijft afhankelijk van de wind- en weersomstandigheden. Medio oktober zou het nieuwe vlaggenschip van AIDA Cruises dan gereed moeten zijn voor de eerste zeetesten op de Noordzee en dus ook voor het voor de eerste keer LNG tanken.

Foto: J. van Roijen

De AIDAnova werd eind vorige maand gedoopt in Papenburg. Medio november staat de overdracht van het schip op het programma in Bremerhaven. Na de vier eerste cruises (onder andere naar Rotterdam) start het schip haar inaugurele seizoen begin december 2018 in Hamburg met bestemming Gran Canaria op de Canarische Eilanden. Daarvandaan gaat het 7-daagse cruises varen.

Cruisen met de nieuwe AIDAnova? Vraag een offerte aan bij:

CruiseOnline Cruisereizen Stip TUI Captain Cruise Corendon 

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis.

Vond je dit een handig artikel? Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen op Patreon, via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of een leuk cadeautje uit te zoeken in onze eigen webwinkel.

Alvast hartelijk dank voor je steun!