Cruisereiziger
InrichtingNieuwe cruiseschepen

Celebrity Cruises onthult het hart van Celebrity Edge, The Grand Plaza

Met minder dan 3 maanden te gaan tot de oplevering van de Celebrity Edge heeft Celebrity Cruises meer details bekendgemaakt over het hart van dit eerste cruiseschip in de Edge-klasse. The Grand Plaza, ontworpen door Patrick Jouin en Sanjit Manku van Jouin Manku Studio, is een mix van eenvoud en modern, geïnspireerd op de glamoureuze dagen van transatlantische reizen. Het epicentrum van het nieuwe vlaggenschip van Celebrity beslaat drie dekken. De eyecatcher in de ruimte is de kroonluchter, een kunstinstallatie en lichtspel. De kroonluchter bestaat uit 5 niveau’s van meer dan 750 blaadjes en weegt 6.350 kilo.

‘s Ochtends kunnen passagiers in The Grand Plaza een cappuccino drinken en een croissant eten in een van de cafe’s zoals Le Grand Bistro, Cafe al Bacio en Grand Plaza Cafe. ‘s Middags kunnen ze er terecht voor een kop thee of een cocktail voor het diner in de populaire Martini Bar. Het is ook de thuisbasis van nieuwe specialiteitenrestaurants waaronder Raw on 5 en Fine Cut Steakhouse. In de avond wordt de ruimte een sociale ontmoetingsplaats in de stijl van de traditionele balzalen van vroeger met live-muziek.

Wil je ook cruisen op de Celebrity Edge? Bekijk de mogelijkheden:

AMCA Captain Cruise CruiseOnline Cruisereizen Sunweb TUI

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis.

Vond je dit een handig artikel? Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen op Patreon, via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of een leuk cadeautje uit te zoeken in onze eigen webwinkel.

Alvast hartelijk dank voor je steun!