Cruisereiziger
Ontspanning

Holland America Line introduceert nieuwe classic rock-club

Holland America Line heeft donderdag bekendgemaakt dat het de Music Walk op haar cruiseschepen Nieuw Statendam en Koningsdam gaat uitbreiden met een nieuwe ‘classic rock ‘ club genaamd Rolling Stone Rock Room. Hiervoor is een samenwerking aangegaan met Rolling Stone, ‘s werelds toonaangevende muziekautoriteit. Het wordt een aanvulling op de Lincoln Center Stage, Billboard Onboard en B.B. King’s Blues Club. In de Rolling Stone Rock Room zal een 5-koppige live-band dagelijks classic rock hits ten gehore brengen van vier decennia. De nieuwe club maakt haar debuut op de Nieuw Statendam bij haar lancering in december 2018 en op de Koningsdam nog dezelfde maand.

‘We zijn heel blij dat we de enorme expertise van Rolling Stone kunnen benutten om een nieuwe entertainment locatie te creëeren die al onze gasten zal aanspreken. Innovatieve en authentieke muziekervaringen vormen de kern van ons entertainmentaanbod en wat ons onderscheidt in de cruise-industrie. Classic rock spreekt mensen van alle generaties aan omdat de muziek universeel is. Met de Rolling Stone Rock Room brengen we nog een ongelooflijke live-muzieklocatie op onze schepen’, aldus Orlando Ashford, president van Holland America Line’.

Wil jij als eerste rocken in de nieuwe club op de Nieuw Statendam? Boek een cruise op het nieuwste cruiseschip van Holland America Line bij:

ANWBCaptain Cruise Corendon - Nieuw! CruiseOnline Cruisereizen Stip Sunweb TUI

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis.

Vond je dit een handig artikel? Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen op Patreon, via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of een leuk cadeautje uit te zoeken in onze eigen webwinkel.

Alvast hartelijk dank voor je steun!