Cruisereiziger
ExpeditiecruisenRenovatie

Celebrity Xpedition na make-over terug in de vaart

De Celebrity Xpedition, het expeditieschip van Celebrity Cruises, komt aanstaande zondag terug in de vaart na een 7-daagse make-over in Panama. De renovatie maakt onderdeel uit van het 500 miljoen dollar kostende Celebrity Revolution moderniseringsprogramma. Als het 100-passagiers tellende schip terugkeert naar de Galapagos Eilanden zal het zijn uitgerust met nieuw ingerichte suites en hutten, lounges en restaurants en sneller en betrouwbaar wifi.

In juni 2019 zullen de voorzieningen voor suitegasten op de Celebrity Expedition worden uitgebreid. Dit gebeurt tegelijkertijd met de komst van de nieuwe Celebrity Flora, die speciaal wordt gebouwd voor de Galapagos Eilanden. In de suites zullen zowel verrekijkers als premium rugzakken en regenponcho’s beschikbaar zijn. Daarnaast is er hulp bij in- en uitpakken door de bemanning, kan er in de suite worden gedineerd en worden er o.a. premium badjassen en luxe Kuno-badproducten aangeboden.

Cruises met de Celebrity Xpedition zijn o.a. boekbaar bij:

Captain Cruise CruiseOnline Cruisereizen Sunweb TUI

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis.

Vond je dit een handig artikel? Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen op Patreon, via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of een leuk cadeautje uit te zoeken in onze eigen webwinkel.

Alvast hartelijk dank voor je steun!