Cruisereiziger
Verkoop/koop

Golden Princess wordt in 2020 Pacific Adventure

Golden Princess

Het cruiseschip Golden Princess van Princess Cruises zal bij haar overgang naar P&O Cruises Australia in oktober 2020 de nieuwe naam Pacific Adventure krijgen. De Australische cruisemaatschappij heeft voor deze naam gekozen vanwege de ‘avontuurlijke geest’ achter het zusterschip van de Pacific Explorer.

Het wordt het eerste Grand klasse schip dat deel uitmaakt van de vloot van P&O. Na haar renovatie zal de Pacific Adventure over een uitgebreid scala aan type hutten, nieuwe restaurants en een kindvrije Oasis-retraite van meerdere dekken beschikken. Het 3.100 passagiers tellende cruiseschip (108.865 brutoton) zal routes gaan varen rond Australië en Zuid-Pacific. Een jaar na de lancering krijgt de Pacific Adventure gezelschap van haar zusterschip Star Princess.

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis.

Vond je dit een handig artikel? Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen op Patreon, via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of een leuk cadeautje uit te zoeken in onze eigen webwinkel.

Alvast hartelijk dank voor je steun!