Cruisereiziger
Eemstocht

Webcam en livestream Eemstocht AIDAnova

Update 7-10 14:35: Vanwege een te lage waterstand wordt de Eemstocht met ongeveer 12 uur verlaat. 

De Eemstocht van het eerste cruiseschip dat volledig op LNG zal opereren, AIDAnova, zal aanstaande maandag voor een gedeelte live te volgen zijn via de webcam van de scheepsbouwer Meyer Werft. Traditioneel zal ook de regionale Duitse zender NDR rechtstreeks verslag doen van de tocht naar de Nederlandse Eemshaven.

De Eemstocht van het nieuwe vlaggenschip van het Duitse AIDA Cruises start maandag om ca. 07:00 uur 19:00 uur. Dinsdagochtend Woensdagochtend om 09:00 uur wordt het eerste schip uit de Helios-klasse in Noord-Nederland verwacht.

Hier vindt je het tijdsschema: Meyer Werft

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis.

Vond je dit een handig artikel? Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen op Patreon, via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of een leuk cadeautje uit te zoeken in onze eigen webwinkel.

Alvast hartelijk dank voor je steun!