Cruisereiziger
Maidentrip

Verkoop gestart van maiden voyage MSC Grandiosa

MSC Cruises heeft aangekondigd dat de verkoop is gestart van de maiden voyage van haar nieuwe toekomstige vlaggenschip MSC Grandiosa exclusief voor leden van het loyaliteitsprogramma MSC Voyagers Club van de Mediterraanse cruisemaatschappij.

De eerste officiële cruise start op 10 november 2019 vanuit Hamburg naar de Middellandse Zee. Er kan worden gekozen uit een 11- of 14-daagse tocht met ontscheping in Genua of Marseille. Andere bestemmingen die worden aangedaan zijn Southampton, Lissabon en Barcelona, allen met overnachting.

MSC Voyagers Club leden krijgen naast de eerste keuze uit hutten ook een speciale korting van 5 procent. Deze korting komt bovenop de standaard 5 procent loyaliteitskorting. Op 22 oktober 2018 start de vrije verkoop.

Het grootste cruiseschip in de MSC-vloot wordt momenteel gebouwd op de Chantiers de l’Atlantique werf in Saint-Nazaire. Ze wordt de eerste van twee innovatieve Meraviglia-Plus klasse schepen. In november 2019 komt de MSC Grandiosa in de vaart. De doop staat gepland op 9 november in Hamburg.

De verkoop voor het inaugurele seizoen van de MSC Grandiosa in het westelijke gedeelte van de Middellandse Zee is reeds van start gegaan. Vanaf 23 november 2019 zal de MSC Grandiosa wekelijkse cruises maken naar Genua, Civitavecchia, Palermo, Valletta, Barcelona en Marseille.

Het vijfde nieuwbouwschip in 2,5 jaar zal haar gasten een diversiteit aan voorzieningen, faciliteiten en entertainment aanbieden zoals twee exclusieve nieuwe shows van Cirque du Soleil at Sea, een nog groter Mediterraanse promenade met winkels, specialiteitenrestaurants, een nieuwe bar en lounge, L’Atelier Bistrot, en een 98,5 meter lange LED-scherm met passende projecties bij flash mobs en themafeestjes.

Andere hoogtepunten zijn de 12 verschillende eetgelegenheden met een nieuw restaurant exclusief voor MSC Aurea gasten, het digitale programma MSC for Me, de MSC Yacht Club en nieuwe familieactiviteiten.

Wil jij als eerste cruisen met het nieuwe vlaggenschip van MSC Cruises MSC Grandiosa? Vraag een offerte aan bij:

Cruise Online Sunweb

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis.

Vond je dit een handig artikel? Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen op Patreon, via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of een leuk cadeautje uit te zoeken in onze eigen webwinkel.

Alvast hartelijk dank voor je steun!