Cruisereiziger
Suite

Nieuwe generatie Owner’s Suites bij Oceania Cruises op Marina en Riviera

In april 2019 zullen de Owner Suites aan boord van de Marina en in mei 2020 aan boord van de Riviera in het nieuw gestoken zijn. Onder de naam van OceaniaNext, het renovatieprogramma dat in augustus is aangekondigd waarbij 100 miljoen dollar wordt gestoken in de vier kleinere schepen.

“De huidige Owner’s suites, exclusief ingericht met de Ralph Lauren Home collectie, zijn al ons kenmerk. Omdat we altijd op zoek zijn naar nieuwe mogelijkheden, gaan we de deze suites compleet vernieuwen. Van de inrichting tot en met de kunstwerken zal alles nieuw zijn,” aldus Bob Binder, directeur en CEO van Oceania Cruises.

De nieuwe suites zullen gekenmerkt worden door de kleuren marineblauw, wit, creme en camel. De stoffen zullen een mix zijn van unikleuren en strepen, met metallic, zilver en gouden accenten. De liefde voor details is aan alles te merken. Zo vind je op het balkon rood met blauw /wit gestreepte kussens die herinneren aan Ralph Laurens beeldmerk van ‘America’s Designer’.

De suites zijn ontworpen door Trevor. R Howells Interior Design uit Los Angeles.

Cruises op de Marina of Riviera zijn boekbaar bij:

Captain Cruise CruiseOnline Cruisereizen

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel?
Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen op Patreon, door via deze links producten te kopen: shop de mooiste koffers bij Duifhuizen, Bol.com, Coolblue of zoek een leuk cadeautje uit in onze eigen webwinkel. Kijk zeker ook even op onze contactpagina voor andere ondersteuningsmogelijkheden.

Alvast hartelijk dank voor je steun! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)