Cruisereiziger
InrichtingNieuwe cruiseschepenWinkels

Virgin Voyages komt met eerste Tattoo Studio op zee

De nieuwe Amerikaanse cruisemaatschappij Virgin Voyages heeft donderdag onthuld dat haar eerste cruiseschip Scarlet Lady een Tattoo Studio aan boord krijgt. In de winkel genaamd Squid Ink zullen niet alleen tattoos worden gezet, maar ook body piercings en het toepassen van permanente make-up. De rederij van de flamboyante zakenman Richard Branson is hiervoor een samenwerking aangegaan met het gespecialiseerde World Famous Tattoo Ink. Zij zijn verantwoordelijk voor de twee tatoeëerders die met vegan inkt actief zullen op het schip dat in 2020 vanuit Miami zal gaan varen. Ook diverse trendsetters en bekende tatoeëerders zullen als gast hun opwachting maken.

‘Tatoeëren is een aloude zeevaarttraditie en we zetten die erfenis voort met rock-‘n-roll-stijl door enkele van de beste inktkunstenaars naar zee te brengen”, aldus Tom McAlpin, president en CEO van Virgin Voyages. “Onze ‘sailors’ zijn op zoek naar levenslange herinneringen, en we denken dat er geen betere manier is om hun eerste reis met ons te herdenken dan met een souvenir dat ze nooit zullen vergeten’.

 

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis.

Vond je dit een handig artikel? Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen op Patreon, via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of een leuk cadeautje uit te zoeken in onze eigen webwinkel.

Alvast hartelijk dank voor je steun!