Cruisereiziger
FotoreportageScheepsbezoek

Fotoreportage: Scheepsbezoek Independence of the Seas in Rotterdam

Het cruiseschip Independence of the Seas van Royal Caribbean Intarnational bracht zondag een bezoek aan Rotterdam. Het schip uit de Freedom-klasse, dat in 2008 is gebouwd, is bezig aan een 6-daagse cruise vanuit Southampton naar Nederland, België en Frankrijk. Vanwege de herfstvakantie was het 4.500 passagiers tellende cruiseschip (160.000 brutoton) volledig volgeboekt, waaronder 1.500 kinderen. Van 10:00 uur tot 22:00 uur konden de voornamelijk Britse cruisereizigers genieten van alles wat de havenstad te bieden had, voordat koers werd gezet naar de volgende bestemming, Zeebrugge.

Het is een van de laatste cruises van ‘Indy’ vanuit haar Engelse thuishaven.  Daarna vertrekt het voor haar winterseizoen naar het Amerikaanse Florida, waarvandaan het diverse kort cruises gaat maken naar Mexico, Bahama’s (privé-eiland Coco Cay), Haïti en Jamaica. Medio mei maakt ze dan weer de oversteek naar Europa voor haar zomerseizoen vanuit Southampton. Cruisereiziger Marco bracht een bezoek aan boord om alle nieuwe voorzieningen te bekijken die recent tijdens een droogdok van 4 weken werden doorgevoerd. Houd de website in de gaten voor een uitgebreid overzicht van alle noviteiten.

Interesse in cruisen met de gerenoveerde Independence of the Seas? Vraag een offerte aan bij:

Captain Cruise CruiseOnline Cruisereizen Sunweb

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis.

Vond je dit een handig artikel? Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen op Patreon, via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of een leuk cadeautje uit te zoeken in onze eigen webwinkel.

Alvast hartelijk dank voor je steun!