Cruisereiziger
Verkoop/koop

Costa Atlantica en Costa Mediterranea naar nieuwe Chinese cruiserederij

Costa MediterraneaTwee cruiseschepen van Costa Cruises zullen de komende jaren de vloot van de Italiaanse cruisemaatschappij verlaten en gaan varen voor een nieuwe Chinese cruiserederij, dat is ontstaan vanuit een samenwerkingsverband tussen CSSC Carnival Cruise Shipping en Carnival Corporation. Naar verwachting zal eind 2019 de Costa Atlantica (2.210 passagiers) de overstap maken van de Costa Group naar Azie. De Costa Mediterranea (2.114 passagiers), zusterschip van de Costa Atlantica, volgt op een later moment, mogelijk eind 2020. De Chinese cruisemaatschappij krijgt een eigen vloot die zich volledig zal richten op de Chinese cruisereizigers. De start staat eind 2019 gepland.

De Costa Mediterranea heeft volgend jaar, net als dit jaar, tijdens het zomerseizoen haar thuishaven in Amsterdam en vaart diverse cruises in Noord-Europa.

Wil jij nog cruisen met de Costa Mediterranea voordat ze definitief vertrekt naar Azië? Vraag een offerte aan bij:

Captain Cruise Corendon - Nieuw! CruiseOnline Cruisereizen Stip Sunweb TUI

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis.

Vond je dit een handig artikel? Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen op Patreon, via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of een leuk cadeautje uit te zoeken in onze eigen webwinkel.

Alvast hartelijk dank voor je steun!