Verlenging en renovatie voor drie Windstar schepen

Windstar Cruises zal drie schepen, de Star Breeze, Star Legend en Star Pride, een uitgebreide renovatie geven waarbij de schepen ook verlengd zullen gaan worden. De extra 25,6 meter van het tussenstuk zal gebruikt worden voor onder andere 50 extra suites. De verlenging start in oktober 2019 in Palermo bij Fincantieri. Het gehele traject zal tot en met november 2020 gaan duren.

De renovatie omvat de genoemde uitbreiding van 50 suites, een renovatie van de bestaande hutten, meer diner opties inclusief een compleet nieuw restaurant en renovatie van spa, fitness en zwembaddek. Ook technisch zal er flink aan de schepen aangepast worden; de motoren worden vernieuwd en dat zorgt er voor dat de schepen 4 knopen harder kunnen varen. Doordat de schepen na de renovatie meer passagiers herbergen, zal bovendien ook het aantal personeelsleden worden uitgebreid zodat de service hetzelfde blijft. 

Windstar Cruises zijn boekbaar bij:

Miriam

Miriam houdt van cruisen op vijfsterren schepen en bij ultraluxe rederijen. Ze is ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ook het minder bekende riviercruisen heeft een plek in haar hart gekregen.