Seabourn kondigt Signature Saving Event 2019 aan

Ultraluxe cruisemaatschappij Seabourn nodigt haar gasten uit om de wereld te ontdekken tijdens het Signature Savings Event 2019. Het jaarlijkse evenement biedt cruisereizigers in 2018 en 2019 uitzonderlijke besparingen en vele extra’s op geselecteerde cruises met de prijswinnende vloot van Seabourn, waaronder het nieuwste schip Seabourn Ovation, dat afgelopen voorjaar in gebruik is genomen.

Het Signature Saving Event, dat dit jaar van 26 november 2018 tot en met 19 februari 2019 loopt, geeft gasten op geselecteerde cruises aanzienlijke voordelen om met Seabourn van de wonderen van de wereld te genieten. Deze voordelen zijn onder andere: 

  • Gratis upgrade naar een Veranda Suite
  • Gratis internetpakket van 300 minuten per persoon
  • Tot $500 boordtegoed per suite
  • Tot $500 vliegticket voucher per persoon
  • Besparingen tot 15% op combinatiereizen

Wanneer een Penthouse of Premium Suite wordt geboekt, is een boordtegoed tot $1000 en onbeperkt internettegoed per suite van toepassing.

“Ons Signature Savings Event is altijd iets om naar uit te kijken. Dit jaar beginnen we eerder dan ooit met het evenement dat bijzondere voordelen biedt voor reizigers die op zoek zijn naar een ultraluxe vakantie aan boord van de meest verfijnde cruiseschepen die op de oceanen varen”, aldus Chris Austin, Senior Vice President Global Marketing & Sales bij Seabourn. “Met onze vijf schepen die honderden havens op alle zeven continenten aandoen, is dit het perfecte moment om een reis met Seabourn te boeken.”

Seabourn’s Signature Savings Event is van toepassing op geselecteerde wereldwijde cruises in de Middellandse Zee, Noord-Europa, Antarctica en Patagonië, Atlantische oversteken, Arabië en India, Azië, Canada & New England, het Caribisch gebied, Panamakanaal, Zuid-Amerika en meer. Een compleet overzicht van de cruises, besparingen en extra’s is te lezen op de site van Seabourn.

Cruises van Seabourn zijn boekbaar bij:

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger! Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisevirus mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Op Cruisereiziger help ik je daarbij. Ga je mee op cruise?

close

Mis niets meer!


Ontvang minimaal één keer per week al het nieuws & aanbiedingen per mail.