Celebrity Edge gedoopt door Malala in Fort Lauderdale

De Celebrity Edge is dinsdag officieel gedoopt door Nobel prijswinnares Malala Yousafzai. Meer dan 3000 gasten, personeelsleden en andere genodigden waren bij het evenement in Fort Lauderdale waar Celebrity’s eerste nieuwe schip in zes jaar werd gedoopt.

“We zijn vereerd dat Malala als doopmoeder fungeert van dit schip, een rol dat jaren van maritieme tradities weerspiegelt,” zegt Richard D. Fain, Chairman en CEO van Royal Caribbean Cruises Ltd, Celebrity’s moederbedrijf. “We zijn bijzonder trots omdat Malala het voorbeeld is van volharding en haar prestatie is een inspiratie voor onze bemanning, die allemaal zo hard hebben gewerkt en echte offers hebben gebracht om een ​​beter leven op te bouwen voor zichzelf en hun gezinnen.”

Zie de video voor een impressie van de doopceremonie.

In haar inaugurele seizoen zal de Celebrity Edge wisselende 8-daagse routes varen naar het oostelijke en westelijke gedeelte van de Caribbean met de start op respectievelijk 9 en 16 december 2018. In de lente van 2019 keert het vervolgens weer terug naar Europa om te gaan cruisen in de Middellandse Zee. Ze zal dan 8- tot 12-daagse tochten varen naar o.a. Barcelona en Rome. De verkoop voor cruises van de Celebrity Edge is reeds van start gegaan.

Cruises op de Celebrity Edge zijn verkrijgbaar bij:

Miriam

Miriam houdt van cruisen op vijfsterren schepen en bij ultraluxe rederijen. Ze is ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ook het minder bekende riviercruisen heeft een plek in haar hart gekregen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *