Holland America Line’s ‘Waarom niet nu?’ aanbieding geeft gratis upgrades, drankenpakket en kortingen op excursies

In aanloop naar het komende boekingsseizoen lanceert Holland America Line de ‘Waarom niet nu?’ aanbieding om slimme reizigers te verleiden vooruit te plannen. De speciale aanbieding geldt op cruises vanaf de zomer van 2020 tot aan de lente van 2021.

Reizigers ontvangen gratis stateroom upgrades, een drankenpakket, korting voor de 3e en 4e persoon in dezelfde hut en kortingen op excursies (vooraf reserveren voor 14 maart 2020) te zijn geboekt. Gasten die een suite boeken, ontvangen daarnaast een boordtegoed tot $600. Het gratis drankenpakket geldt voor alle cruises met vertrek uit Europa in 2020. Dit Signature drankenpakket kent een waarde van maar liefst $54,95 per persoon per dag.  Suitegasten hoeven bij deze aanbieding bovendien geen hotelservicecharges (fooien) te betalen.

Grote stimulans

“Speciale aanbiedingen als de ‘Waarom niet nu?’ promotie zijn een grote stimulans om reizigers te overtuigen hun cruisevakantie tijdig te boeken en het aankomende boekingsseizoen is de perfecte periode om hen vele voordelen te bieden, ” aldus Orlando Ashford, President Holland America Line.

Onderdeel van de aanbieding is dat gasten die een binnenhut boeken een gratis upgrade krijgen naar een buitenhut. Degenen die een buitenhut boeken, worden geüpgraded naar een balkonhut.  Dit is wel afhankelijk van vertrekhaven en schip.

Het boordtegoed (tot $500 voor suitegasten) kan ingezet worden bij de specialiteitenrestaurants, spa, excursies, aankopen in de winkels, drankjes en meer.

Cruises die in aanmerking komen voor de ‘Waarom niet nu’ aanbieding zijn naast Europa afvaarten o.a. de Alaska Land+Sea Journeys, EXC In-Depth cruises en cruises naar Azië, Australië en Nieuw Zeeland, Canada & New England, het Caribisch gebied, Cuba, Hawaï, de Mexicaanse Riviera, Panamakanaal en Zuid Amerika.

Pinnacle-klasse schepen naar Europa

Cruisereizigers uit Nederland hebben in 2020 de mogelijkheid om een cruise te maken met een van de twee nieuwe Pinnacle-klasse schepen.  Het allernieuwste schip de Nieuw Statendam, biedt vanaf mei cruises vanuit Amsterdam naar o.a. Noord Europa, de Baltische Staten en IJsland. De Nieuw Statendam biedt plek aan 2.666 gasten en is voorzien van de allernieuwste faciliteiten waaronder de Rolling Stone Rock Room en visbrasserie Rudi’s Sel de Mer. Een cruise met de Nieuw Statendam vanuit Amsterdam is te boeken vanaf €999.

Waarom niet nu campagne

De “Waarom niet nu” aanbiedingen borduren voort op de reclamecampagne die Holland America Line eind september op de Nederlandse markt heeft gelanceerd. Deze campagne met de slogan “Holland America Line…waarom niet nu?” heeft als doel de vooroordelen over cruisevakanties die onder vakantiegangers nog veelal heersen, weg te nemen. In drie commercials en 11 korte video’s van ieder twee minuten beleven twee koppels (ervaren en onervaren cruisers) een cruisevakantie in de Middellandse Zee en de Noorse Fjorden. De serie is online te bekijken op YouTube en op www.HollandAmerica.com.

De ‘Waarom niet nu’ aanbiedingen zijn te boeken op www.HollandAmerica.com. De aanbiedingen lopen tot en met 28 februari 2020.

Holland America Line is boekbaar bij:

Captain CruiseCruiseReizen.nlCruise TravelCruisewinkelDreamlinesKrasStipTUIZeetours

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger! Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisevirus mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Op Cruisereiziger help ik je daarbij. Ga je mee op cruise?

close

Mis niets meer!


Ontvang minimaal één keer per week al het nieuws & aanbiedingen per mail.