Win kaarten voor de Vakantiebeurs 2019!

Nog even en dan is het tijd voor de Vakantiebeurs. Tussen 10 en 13 januari 2019 barst het grootste vakantie-evenement van Europa los en daar kan jij bij zijn. We geven namelijk 5×2 vrijkaarten weg. Stuur een email met je gegevens naar prijsvraag@cruisereiziger.nl én zorg dat je lid wordt (of bent) van de nieuwsbrief (klik hier). Doe dit wel voor 1 januari 2019!

Op de Vakantiebeurs in de Jaarbeurs in Utrecht zullen diverse rederijen en cruisespecialisten van de partij zijn. De deelnemers geven informatie, presentaties en er draaien korte, informatieve films. Daarnaast delen cruisereizigers hun ervaringen en tips op het Cruise Ambassadeurs Plein (hal 11).

Uiteraard is er op de Vakantiebeurs nog veel meer moois te ontdekken. Hou je van actieve vakanties, ontspannen reizen, familievakanties of stedentrips; er is voor iedereen wat wils op de Vakantiebeurs. Natuurlijk kun je je overal laten informeren over de mooiste reizen, maar je kunt ook van alles doen op het vakantie-event in de Jaarbeurs in Utrecht.

Wil je meer informatie? Kijk dan op de website: http://www.vakantiebeurs.nl, daar koop je je kaartje met korting. Je betaalt €10,- tot €14,- (afhankelijk van datum koop) in plaats van €15,00 aan de kassa.

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis.

Vond je dit een handig artikel? Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Je kunt ons ondersteunen door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of in onze eigen webwinkel. Alvast hartelijk dank voor je steun!