Cruisereiziger
Bestemmingen

10 cruiseschepen bij eindejaarsvuurwerk op Madeira

Oudejaarsdag staat op Madeira wederom in het teken van het jaarlijkse eindejaarsvuurwerk. In totaal zullen 10 cruiseschepen zich verzamelen in de Baai van Funchal. Dat is hetzelfde aantal als vorig jaar. Het aantal cruisepassagiers dat het 8-minuten durende spektakel zullen aanschouwen neemt echter toe, van 20.000 naar 25.000 passagiers. Dat is het grootste aantal van de afgelopen jaren. Tijdens het traditionele vuurwerk zullen twee cruiseschepen in de haven van Funchal aangemeerd liggen, de Ventura (P&O Cruises) en Marella Dream (Marella Cruises). De andere cruiseschepen zullen voor anker gaan in de baai.

De volgende 10 cruiseschepen brengen Oud en Nieuw op Madeira door: AIDAnova (AIDA Cruises), Balmoral (Fred. Olsen Cruise Lines), Columbus (Cruise & Maritime Voyages), Ventura (P&O Cruises), Queen Victoria (Cunard), Marella Dream (Marella Cruises), Marco Polo (Cruise & Maritime Voyages), Zenith (Pullmantur), AIDAstella (AIDA Cruises) en Mein Schiff 1 (TUI Cruises).

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis.

Vond je dit een handig artikel? Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen op Patreon, via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of een leuk cadeautje uit te zoeken in onze eigen webwinkel.

Alvast hartelijk dank voor je steun!