100-jarige viert verjaardag aan boord van Norwegian Epic

Norwegian Cruise Line vierde onlangs aan boord van haar cruiseschip Norwegian Epic een centennium verjaardag van een van haar trouwste gasten. Roze Zelman bereikte tijdens haar 32e cruise met de cruisemaatschappij de eerbiedwaardige leeftijd van 100 jaar. De geboren New Yorker kreeg na een diner met de kapitein in de Cirque Dream Epicurean een levensgrote taart aangeboden en werd toegezongen door de bemanning en een deel van 4.100 passagiers. De weduwe kwam pas in 2005 in aanraking met het cruisen en maakt sindsdien elk jaar 3 cruises.

‘Cruisen is mijn favoriete manier van vakantie vieren. Het is probleemloos reizen en er is zoveel te doen aan boord van entertainment tot activiteiten. Ik ontmoet interessante mensen en kan makkelijk nieuwe bestemmingen ontdekken, waaronder de Caribbean, Alaska, Europa en zelfs Rusland. Ik ben blij en dankbaar dat ik mijn 100e verjaardag met de bemanning en mijn nieuwe vrienden op de Norwegian Epic kan vieren. Ik kijk uit naar de rest van de cruise in de Caribbean en naar het cruisen in 2019’, aldus een gelukkige Rose Zelman.

De Norwegian Epic vaart momenteel 7- tot 11-daagse cruises naar de Caribbean vanuit Port Canaveral. Daarna vertrekt het in april naar Europa voor een zomerseizoen in de Middellandse Zee. Deze cruises zijn boekbaar bij:

Captain CruiseCruisereizenCruisewinkelTravel Store

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis.

Vond je dit een handig artikel? Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Je kunt ons ondersteunen door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of in onze eigen webwinkel. Alvast hartelijk dank voor je steun!