Prijswinnaar Cruiserecensies.nl bekend!

Tot 1 januari 2019 had iedereen die een recensie achterliet op Cruiserecensies.nl, de kans om een Disney Cruise Line t-shirt te winnen. Inmiddels zijn op Cruiserecensies.nl meer dan 630 waardevolle ervaringen achtergelaten. 

Op Cruiserecensies kan je eenvoudig cruise-ervaringen delen met  andere (Nederlandstalige) cruiseliefhebbers. Bijna 360 cruiseschepen, waaronder ook riviercruiseschepen, van 35 cruisemaatschappijen kunnen worden beoordeeld op o.a. service, hutten, eten, prijs/kwaliteit en entertainment. Daarnaast lees je over alle maatschappijen en cruiseschepen praktische informatie.

Winnares

De prijs is gewonnen door mw. R. Huismans die een recensie schreef over cruiseschip Celebrity Equinox van Celebrity Cruises.

Van harte gefeliciteerd met de prijs!

Ben je net terug van een cruise? Schrijf ook een recensie en deel je (eerdere) cruise-ervaringen met andere cruisereizigers. Maak tot en met 30 juni 2019 kans op een Holland America Line – Alaska cadeaupakket bij het plaatsen van een recensie!

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger! Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisevirus mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Op Cruisereiziger help ik je daarbij. Ga je mee op cruise?

close

Mis niets meer!

Ontvang minimaal één keer per week al het nieuws & aanbiedingen per mail.

Als dank ontvang je een cadeau! 

Je krijgt de digitale cruisekalenders 2019  van Amsterdam, IJmuiden en Rotterdam.​