Virgin Voyages onthult RockStar Suites op eerste cruiseschip

Virgin Voyages heeft de eerste beelden vrijgegeven van de suites aan boord van haar eerste cruiseschip Scarlet Lady. De nieuwe cruisemaatschappij van sir Richard Branson gooit met haar RockStar Suites alle traditionele clichés over luxe en formaliteiten over boord. De suites brengen het zogenoemde ‘Rebellious Luxe’ tot leven op zee. De Scarlet Lady krijgt 78 RockStar Suites en 15 Mega RockStar Suites, Massive Suites, Fab Suites, Posh Suites en Gorgeous Suites.

Hoogtepunten van de suites zijn de retro-futuristische ontwerpen met luxe accenten, vinyl draaitafels (met een verzameling klassieke platen), hangmatten op het terras, volledige bars en de mogelijkheid om cocktails te maken waarbij het eerste rondje van het huis is. Andere exclusieve voorzieningen zijn een privé-transfer van en naar het schip in Miami, voorrang bij in- en ontscheping, entertainment, restaurants en excursies (Shore Things).

Tot de andere bijzondere voordelen behoren een speciaal garderobe-team dat helpt bij het uitpakken en opnieuw inpakken, gratis strijkservice en een nachtelijke express-droogservice voor zwemgoed. Daarnaast hebben alle gasten die verblijven in een RockStar-suite toegang tot Richard’s Rooftop, een loungeruimte op het bovenste dek alleen bestemd voor suite-passagiers. Alle 78 RockStar suites zijn gelegen op de topdekken van de Scarlet Lady.

De Rockstar-suites beschikken uiteraard over privé-balkons die zo zijn ontworpen dat je maximaal uitzicht hebt op zee. Veel beschikken over een buitendouche met ramen die uitkijken over de oceaan. De sfeerverlichting in de suite is ‘smart’, deze past zich automatisch aan aan het moment van de dag. Via tablets kunnen gasten de verlichting zelf ook inregelen. Elke suite bevat verder een Europees kingsize bed en luxe badvoorzieningen.

De twee grootste en duurste suites aan boord, de Massive Suites, beschikken over een eigen muziekkamer met gitaren en versterker. Andere hoogtepunten zijn het uitzicht op zee vanuit elke hoek van de suite, een enorm terras compleet met eigen buitendouche, bubbelbad, hangmatten en eettafel inclusief trapje waardoor gasten makkelijk op de tafel kunnen dansen. Het kan maximaal 4 Sailors (zoals Virgin Voyages haar gasten noemt) herbergen.

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis.

Vond je dit een handig artikel? Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Je kunt ons ondersteunen door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of in onze eigen webwinkel. Alvast hartelijk dank voor je steun!