Cruisereiziger
Suite

‘s Werelds meest exclusieve suite aan boord van Seven Seas Splendor

De grootste en ‘s werelds meest exclusieve suite ooit gebouwd op een luxueus cruiseschip, de Regent Suite aan boord van Seven Seas Splendor, perfectioneert elegantie met onder andere een op maat gemaakt bed van $ 200.000 en een prachtige privéspa in de suite. De nieuwe luxueuze suite van 413m² is te vinden op het 14e dek boven de brug van Seven Seas Splendor en kijkt uit over de boeg van het schip wanneer ze voor de eerste keer vertrekt in februari 2020.

Gelukkige schone slaapsters die wakker worden in de Regent Suite krijgen alles wat hun hartje begeert. De suite heeft een privéspa met een sauna, stoombad en behandelruimte met onbeperkte spa-behandelingen. Er is een onbelemmerd 270 graden uitzicht over de boeg van het schip vanaf de veranda van 120m² en er is een glazen solarium zithoek op de top van de brug die hetzelfde uitzicht biedt als dat van de kapitein. Gasten in de Regent Suite genieten ook van een toegewijde persoonlijke butler om de ervaring van de gasten te perfectioneren, een persoonlijke chauffeur en gids in elke haven en het comfort van een op maat gemaakt $ 200.000 Vividus-bed van het gerenommeerde merk Hästens.

In tegenstelling tot bij de meest exclusieve accommodaties aan land, veranderen de adembenemende uitzichten vanaf de kamerhoge ramen van de Regent Suite langs drie zijden, terwijl de gasten van de Seven Seas Splendor over de hele wereld naar iconische bestemmingen en verborgen pareltjes varen.

“De Regent Suite is het ultieme voorbeeld van hoe Seven Seas Splendor reizigers verbaast met een ongeëvenaarde ervaring en het weerspiegelt het superieure detailniveau dat in dit prachtige schip te ontdekken is,” zei Jason Montague, President en Chief Executive Officer van Regent Seven Seas Cruises. “In de Regent Suite vertegenwoordigt de holistische ervaring geperfectioneerde luxe, of je nu vrienden in de elegante woonkamer ontvangt, geniet van kaviaar of kreeft in de eetkamer, ontspant op het comfortabele Hästens Vividus bed, geniet van onbeperkte spa-behandelingen in de privéspa of een bestemming verkent met een persoonlijke chauffeur en gids gecoördineerd door de toegewijde butler.”

Er is slechts één Regent Suite aan boord van Seven Seas Splendor en deze bouwt voort op de uitstekende reputatie van de Regent Suite op Seven Seas Explorer. De hoofdbadkamer en de privéspa van de Regent Suite zijn 30 procent groter op Seven Seas Splendor en bieden onder andere een douche met kamerhoge ramen met uitzicht op de oceaan. Verder heeft de Regent Suite op Seven Seas Splendor ook een op maat gemaakt Treesse minizwembad aan de voorzijde van de veranda. Vanaf hier hebben gasten een prachtig uitzicht op de ondergaande zon terwijl er ontspant kan worden met een glas Veuve Clicquot. De volledig gevulde bar grenst aan de woonkamer en het solarium biedt een onbelemmerd uitzicht op de oceaan waar je comfortabel plaats kunt nemen terwijl een persoonlijke butler jouw favoriete drankje mixt.

De verwarmde relaxfauteuils en inloopdouche in de suite bieden groots uitzicht door de kamerhoge ramen.
De op maat gemaakte Treesse minizwembad en spa staan perfect aan de voorzijde van de veranda.
De volledig gevulde bar inn het solarium biedt een onbelemmerd uitzicht op de oceaan.

Met 413m² doet de Regent Suite het gemiddelde Nederlandse huis verbleken en is het 20 keer groter dan de gemiddelde passagierssuite van het cruiseschip. Op basis van een dubbele bezetting is de all-inclusive prijs $ 11.000 per nacht. De Regent Suite is voor bijna alle data van het inaugurele seizoen van Seven Seas Splendor in 2020 al volgeboekt.

Geperfectioneerde slaapkamers en privéspa

Het op maat gemaakte kingsize Vividus bed staat in het midden van de luxueuze slaapkamer en is gebouwd door vier meester-ambachtslieden in het Hästens atelier in Köping, Zweden. Het bed van $ 200.000 beschikt over een vurenhouten frame, stalen veren en lagen vlas, paardenstaarthaar en vulling van katoen en wol. Met meer dan 300 uur aan arbeid en een duur van 18 maanden om het bed af te ronden, zal het matras het meest luxueuze bed op zee zijn.

De met Italiaans marmer versierde privéspa van de Regent Suite is verhuld in gouden accenten en biedt een complete sauna, verwarmde ontspanningsstoelen en een douche met meerdere stralen aan. De spa-behandelingen in de suite zijn inclusief en worden onbeperkt aangeboden.

Een aparte zithoek in de grote slaapkamer is voorzien van een luxe bank en een grote flatscreen-tv met 4K ultra HD-televisie. In de suite met twee slaapkamers, twee badkamers en een apart toilet, weerspiegelt de logeerkamer het hoofdsuite-ontwerp met een aparte en uitnodigende zithoek, een inloopkast en een eigen balkon. De Regent Suite biedt plaats aan maximaal zes gasten in totaal.

Luxe woon- en eetgedeeltes

Het interieur is ingericht met exotische houtsoorten, handgemaakt meubilair, Italiaans marmer en gouden kroonluchters. Samengestelde kunstsculpturen en kostbare kunstwerken sieren de suite. De inrichting van de Regent Suite is bedacht door Tillberg Design of Sweden.

De gasten van de Regent Suite hebben verder elke avond exclusieve toegang tot het privérestaurant The Study op dek 11. Hier kunnen zij een cocktailreceptie organiseren of genieten van heerlijke gerechten uit het voortreffelijke steakhouse Prime 7 of van het moderne Franse restaurant Chartreuse.

Gepersonaliseerde service

Een Pre-Voyage-conciërge zorgt voor de fijne details van het Vividus-bed van de gasten, zoals het bed prepareren met hun favoriete beddengoed en kussens. De conciërge zorgt er voor dat de gewenste selectie van de gasten uit het aromatische menu in de suite klaar staat en zorgt ervoor dat de juiste bad- en huidverzorgingsproducten klaarstaan in de badkamer. De butler dient tijdens het gehele verblijf als een toegewijde persoonlijke assistent voor de Regent Suite gasten. De butler coördineert spa-behandelingen en dagelijkse activiteiten en zorgt ervoor dat de auto met privéchauffeur en gids indien nodig klaarstaat in iedere haven.

De Regent-suite aan boord van de Seven Seas Splendor is boekbaar bij:

Captain Cruise CruiseOnline Cruisereizen

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel?
Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen op Patreon, door via deze links producten te kopen: shop de mooiste koffers bij Duifhuizen, Bol.com, Coolblue of zoek een leuk cadeautje uit in onze eigen webwinkel. Kijk zeker ook even op onze contactpagina voor andere ondersteuningsmogelijkheden.

Alvast hartelijk dank voor je steun! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)