Cruisereiziger
All-inclusive

Norwegian Cruise Line zet in op “Free At Sea” vanaf 2 april 2019

Norwegian Cruise Line zal haar Premium All-Inclusive concept gaan vervangen per 2 april 2019 door het nieuwe “Free At Sea” programma voor Europese gasten. Voor een bedrag van €99  (1-weekse cruise) kunnen cruisereizigers een upgrade met twee voordelen uitzoeken. Je kunt kiezen uit een pakket premium merkdranken, specialiteitenrestaurant pakket, Wifi pakket, $50 excursie tegoed of voor een 3e/4e persoon in de hut alleen de belasting/havengelden.  De Suite gasten (The Haven & reguliere Suites) en Concierge hutten ontvangen alle extra’s.

” ‘Free at Sea’ geeft vrijheid aan onze gasten zodat ze hun vakantie kunnen personaliseren,” aldus Kevin Bubolz, Managing Director Continental Europe van NCL. “Dit programma is de volgende stap om méér vrijheid, flexibiliteit en keuze te bieden aan onze gasten”.

Cruises van Norwegian Cruise Line zijn verkrijgbaar vanaf €349 bij onder andere:

Captain Cruise CruiseOnline Cruisereizen Stip Sunweb

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel?
Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen op Patreon, door via deze links producten te kopen: shop de mooiste koffers bij Duifhuizen, Bol.com, Coolblue of zoek een leuk cadeautje uit in onze eigen webwinkel. Kijk zeker ook even op onze contactpagina voor andere ondersteuningsmogelijkheden.

Alvast hartelijk dank voor je steun! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)