Prijswinnaar Cruiserecensies.nl bekend!

Tot 1 juli 2019 had iedereen die een recensie achterliet op Cruiserecensies.nl, de kans om een Holland Amerika Line – Alaska cadeaupakketje te winnen.  De winnaar van het afgelopen half jaar is bekend!  Inmiddels zijn op Cruiserecensies.nl meer dan 700 waardevolle ervaringen achtergelaten.

Op Cruiserecensies kan je eenvoudig cruise-ervaringen delen met andere (Nederlandstalige) cruiseliefhebbers. 385 cruiseschepen, waaronder ook riviercruiseschepen, van 35 cruisemaatschappijen kunnen worden beoordeeld op o.a. service, hutten, eten, prijs/kwaliteit en entertainment. Daarnaast lees je over alle maatschappijen en cruiseschepen praktische informatie en waar je deze schepen kunt boeken.

Winnaar

De prijs is gewonnen door Jeroen die een recensie schreef over cruiseschip Noordam van Holland America Line.

Van harte gefeliciteerd met de prijs!

Ben je net terug van een cruise? Schrijf ook een recensie bij het schip waar je mee gevaren hebt en deel je (eerdere) cruise-ervaringen met andere cruisereizigers. Maak tot 1 januari 2020 kans op een TUI Cruises cadeaupakket bij het plaatsen van een recensie!

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger! Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisevirus mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Op Cruisereiziger help ik je daarbij. Ondersteun ons werk in deze tijden! Dat kan door bijvoorbeeld een cruisegadget in onze webwinkel te kopen. Zo heb je toch nog een beetje dat cruisegevoel thuis.

3 gedachten over “Prijswinnaar Cruiserecensies.nl bekend!

 • 7 juli 2019 om 10:16
  Permalink

  Ja dat is een zeer gevaarlijk en resistent virus eens je daar mee besmet wordt
  Bij mij is dat nog maar 5 jaar, vorig jaar is het niet gelukt om te cruisen, maar
  ik kijk nu al uit naar begin augustus dan vertrekken we naar IJsland met HAL.

 • 7 juli 2019 om 20:24
  Permalink

  WAT EEN vreemde bekendmaking van een winnaar!!!
  Dus Jeroen heeft gewonnen, nou…leuk voor Jeroen…heeft Je toen geen achternaam en wat heeft Jeroen geschreven….m.a.w. weer oplichterij om zoveel mogelijk zieltjes te winnen. Nou ik ben met de Koningsdam geweest naar Noorwegen had een hele dure balkonhut en een grote tv in de hut waar niets op te zien was behalve het schip hoe het hier en waar het was. Voor de rest voor iedere dag moet je 25 € extra betalen ZGN voor het personeel te betalen. Is toch onder de Nederlandse vlag en moeten de passagiers het personeel betalen. Pure waanzin.
  Zo dit is mijn essentie voor mij geen HAL meer nooit meer!!!

 • 7 juli 2019 om 20:57
  Permalink

  Hallo Joke,

  Als je op de link klikt die is opgenomen in het bericht kan je de recensie lezen die Jeroen heeft geplaatst over de Noordam. Volgens de huidige regelgeving (AVG) kunnen wij niet zomaar zonder toestemming persoonsgegevens plaatsen op onze website. We hebben daarom hierover contact opgenomen met de winnaar en gehoor gegeven aan zijn verzoek om zijn voornaam te plaatsen. Volledige naam is bekend bij de redactie.

  Groet, Marco & Miriam

Reacties zijn gesloten.

close

Mis niets meer!

Ontvang minimaal één keer per week al het nieuws & aanbiedingen per mail.
Als cadeautje ontvang je downloadbare kalenders van Amsterdam, Rotterdam en IJmuiden.