Sommer volgt Stuart op als CEO Norwegian Cruise Line

Norwegian Cruise Line Holdings Ltd. heeft donderdag bekendgemaakt dat Norwegian Cruise Line president en CEO Andy Stuart per 31 december 2019 stopt in zijn huidige rol. Harry Sommer, huidig President International voor moedermaatschappij Norwegian Cruise Line Holdings zal Stuart opvolgen.

Stuart, die meer dan 30 jaar geleden in dienst kwam van Norwegian, blijft in dienst bij het bedrijf als senior adviseur tot 31 maart 2020 om voor een soepele overgang te zorgen. De wijziging van de wacht wordt doorgevoerd 1 maand na de lancering van de nieuwe Norwegian Encore.

‘Andy en ik hebben de afgelopen jaren nauw samengewerkt en ik ben vereerd om in zijn voetsporen te treden en dit gerenommeerde merk te leiden. Ik kijk ernaar uit om met al onze ongelooflijke partners over de hele wereld samen te werken, voort te bouwen op de sterke positie die het merk momenteel heeft en de strategie uit te stippelen voor de volgende fase van Norwegian’s reis’, aldus Sommer.

Als President International van Norwegian Cruise Line Holdings Ltd. is Sommer op dit moment verantwoordelijk voor alle verkoop, marketing, public relations en kantooractiviteiten voor Norwegian Cruise Line, Oceania Cruises en Regent Seven Seas Cruises in alle markten buiten de VS en Canada.

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis.

Vond je dit een handig artikel? Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Je kunt ons ondersteunen door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of in onze eigen webwinkel. Alvast hartelijk dank voor je steun!