Trossen los voor het Seabourn ‘Set Sail Event’

Tot 20 november 2019 loopt een uitzonderlijke actie bij ultraluxe rederij Seabourn. Deze cruisemaatschappij heeft een vloot van vijf super-elegante, kleine schepen met uitsluitend suites, die de reiziger in stijl naar de mooiste bestemmingen van de wereld brengt.

Onder de naam ‘Set Sail Event‘ is de actie geldig voor een aantal geselecteerde cruises met vertrek in 2019 en 2020. De actie geeft de gasten een aantal voordelen om met Seabourn de wereld te verkennen en met diverse culturen en landen kennis te maken.

Het ‘Set Sail Event’ kan de volgende elementen bevatten, die per cruise verschillen.

 • Een upgrade van een Ocean View suite naar een Veranda suite
 • Tot drie upgrades in de Veranda categorie
 • Tot $500 boordtegoed per suite
 • Tot €1200 vluchttegoed (niet voor cruises in Europa)
 • Een internetpakket van 300 minuten
 • Tot 15% korting op een aantal gecombineerde cruises
 • Boek een Penthouse of Premium suite en ontvang $1000 boordkrediet per suite, samen met een pakket voor onbeperkt internet

Bovendien biedt Seabourn economyclass vliegtickets aan voor een aantal Europese afvaarten in 2020. Het aanbod bestaat uit:

 • Retourvlucht in economyclass
 • Upgrade naar business van €199 per vlucht
 • Gratis transfers tussen luchthaven en schip
 • Indien de promotionele vluchten niet beschikbaar zijn of de gasten geen gebruik maken van het vlucht-cruise promotiepakket, wordt een boordkrediet van €500 aangeboden

Unieke kans
“Het Set Sail Event is een unieke kans voor mensen die nu hun vakantie voor 2020 aan het plannen zijn,” zegt Chris Audstin, Seabourn’s senior vice president Marketing & Sales. “Onze vijf ultra-luxueuze schepen varen naar honderden bestemmingen op alle zeven de continenten. Wij moedigen gasten aan van de uitzonderlijke voorwaarden te profiteren om samen met ons onvergetelijke reiservaringen op te doen”.

Het ‘Seabourn Set Sail Event’ is geldig op een selectie van wereldwijde cruises, met bestemmingen in de Middellandse Zee, Noord-Europa, Antarctica en Patagonië, Australië en Nieuw-Zeeland, trans-Atlantische overtochten, het Midden-Oosten en India, Canada New England, de Caraïben, het Panamakanaal, Zuid-Amerika etc.

Seabourn cruises zijn verkrijgbaar bij:

Captain CruiseCruisereizenCruise TravelCruisewinkelDock C CruisepartnersDreamlinesZeetours

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger! Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisevirus mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Op Cruisereiziger help ik je daarbij. Ga je mee op cruise?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

close

Mis niets meer!

Ontvang minimaal één keer per week al het nieuws & aanbiedingen per mail.

Als dank ontvang je een cadeau! 

Je krijgt de digitale cruisekalenders 2019  van Amsterdam, IJmuiden en Rotterdam.​