Prijswinnaar Cruiserecensies.nl bekend!

Tot 1 januari 2020 had iedereen die een recensie achterliet op Cruiserecensies.nl, de kans om een TUI Cruises cadeaupakket te winnen. Inmiddels zijn op Cruiserecensies.nl meer dan 780 waardevolle ervaringen achtergelaten. De winnaar van het afgelopen half jaar is bekend!

Op Cruiserecensies kan je eenvoudig cruise-ervaringen delen met andere (Nederlandstalige) cruiseliefhebbers. 450 cruiseschepen, waaronder ook riviercruiseschepen, van meer dan 35 cruisemaatschappijen kunnen worden beoordeeld op o.a. service, hutten, eten, prijs/kwaliteit en entertainment. Daarnaast lees je over alle maatschappijen en cruiseschepen praktische informatie en waar je deze schepen kunt boeken.

Winnaar

De prijs is gewonnen door Cees die een recensie schreef over cruiseschip Mein Schiff 5.

Van harte gefeliciteerd met de prijs! 

Ben je net terug van een cruise? Schrijf ook een recensie bij het schip waar je mee gevaren hebt en deel je (eerdere) cruise-ervaring met andere cruisereizigers. Maak tot 1 mei 2020 kans op een Costa Smeralda cadeaupakketje bij het plaatsen van een recensie!

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger! Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisevirus mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Op Cruisereiziger help ik je daarbij. Ondersteun ons werk in deze tijden! Dat kan door bijvoorbeeld een cruisegadget in onze webwinkel te kopen. Zo heb je toch nog een beetje dat cruisegevoel thuis.

close

Mis niets meer!

Ontvang minimaal één keer per week al het nieuws & aanbiedingen per mail.
Als cadeautje ontvang je downloadbare kalenders van Amsterdam, Rotterdam en IJmuiden.