AIDA Cruises: all-inclusive tarief boekbaar

Bij AIDA Cruises is vanaf 30 januari 2020 een nieuw tarief boekbaar, het AIDA Premium All-Inclusive tarief. Dit is beschikbaar vanaf €179 per persoon vanaf een 8-daagse cruise.

Het Premium All-Inclusive tarief is geldig op verschillende zomercruises op alle AIDA PREMIUM-reizen, die 8 dagen of langer duren. Deze gaan naar de Oostzee, Noord-Europa, de Middellandse Zee en de Adriatische Zee, van april tot oktober 2020.

Het tarief omvat het meest uitgebreide drankpakket “AIDA Comfort Deluxe” en een sociale media-flat voor de gehele duur van de reis. Daarbij heb je toegang tot veel social media tijdens je reis, zoals Facebook Twitter en WhatsApp. (niet inbegrepen is bellen via WhatsApp en Facebook!)

Kinderen

Kinderen en jongeren van 2-24 jaar ontvangen het “AIDA Kids & Teens Comfort” drankpakket en de social media-flat voor de hele reisperiode (vanaf 7 jaar). Zij betalen voor dit pakket (vanaf) €99.

Vraag snel een offerte aan voor je AIDA cruise bij:

Captain CruiseCruiseReizen.nlCruise TravelCruisewinkelDreamlinesKrasStipTUIZeetours

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger! Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisevirus mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Op Cruisereiziger help ik je daarbij. Ga je mee op cruise?

close

Mis niets meer!


Ontvang minimaal één keer per week al het nieuws & aanbiedingen per mail.