Cruisereiziger
Riviercruisen

Nieuwe riviercruisebestemmingen voor Crystal

Ultraluxe rivier- en zeecruise rederij Crystal Cruises heeft het riviercruiseprogramma voor 2022 bekend gemaakt. De vier all-suite schepen, Crystal Bach, Crystal Debussy, Crystal Mahler en Crystal Ravel, bieden 8- tot 11-daagse cruises aan in geheel Europa. De routes richten zich meer op de gast en bijzondere evenementen die plaatsvinden. De schepen blijven tijdens elke cruise minimaal op 1 bestemming twee dagen, zodat je veel van de bestemming kunt zien.

De cruises starten gemakkelijk in bijvoorbeeld Amsterdam en Wenen. Doordat de 8-daagse routes ook gecombineerd kunnen worden, zie je bijvoorbeeld de Donau van Vilshofen tot en met de Zwarte Zee. Of denk aan een Rijnreis van Amsterdam naar Basel in 15 dagen. Nieuw is een cruise naar Vidin, Bulgarije en Giurgiu, Roemenië, beide gelegen aan de Donau.

Bij Crystal riviercruises is zeer veel inclusief; fooien, drankjes, maaltijden, butlerservice, een selectie excursies, shuttlebussen en vervoer in eigen Crystal bus met Wifi en water aan boord.

De highlights van 2022 zijn:

Rijn

Donau

Crystal Cruises zijn boekbaar bij:

Nog niet bekend.

Wil je echt alles weten over een riviercruise? Ga dan naar Riviercruisereiziger.nl Daar vind je meer informatie over routes, riviercruiseschepen en bestemmingen.

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel?
Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen op Patreon, door via deze links producten te kopen: shop de mooiste koffers bij Duifhuizen, Bol.com, Coolblue of zoek een leuk cadeautje uit in onze eigen webwinkel. Kijk zeker ook even op onze contactpagina voor andere ondersteuningsmogelijkheden.

Alvast hartelijk dank voor je steun! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)