Sneller met de trein naar Londen en Southampton

Vanaf 30 april zijn Londen en dus ook Southampton makkelijker bereikbaar per trein vanuit Amsterdam of Rotterdam. De Eurostar zal vanaf die datum rechtstreeks van Amsterdam en Rotterdam (vanaf 18 mei) naar Londen rijden zonder een overstap in Brussel. Deze trein rijdt vanaf Amsterdam in 4 uur en 10 minuten naar Londen, vanaf Rotterdam slechts 3 uur en 29 minuten. Vanuit Amsterdam vertrekt de trein zo rond acht uur ’s ochtends naar Londen. De terugreis vanuit Londen is om 7 uur en 11 uur in de ochtend. Een treinticket naar Londen in de tweede klas is verkrijgbaar vanaf €40 per persoon enkele reis.

Van Londen naar Southampton

Na aankomst in Londen op London St. Pancras International ga je met de taxi of metro naar station Londen Victoria of Londen Waterloo om de trein naar Southampton te nemen. Deze trein doet er zo’n 1 uur en een kwartier over om in Southampton Central aan te komen.

Meer info over de Eurostar tijden vind je hier: NS international.

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger! Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisevirus mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Op Cruisereiziger help ik je daarbij. Ondersteun ons werk in deze tijden! Dat kan door bijvoorbeeld een cruisegadget in onze webwinkel te kopen. Zo heb je toch nog een beetje dat cruisegevoel thuis.

close

Mis niets meer!

Ontvang minimaal één keer per week al het nieuws & aanbiedingen per mail.
Als cadeautje ontvang je downloadbare kalenders van Amsterdam, Rotterdam en IJmuiden.