Cruisereiziger
Bouw

Laatste fase bouw Silver Origin in Schiedam

Het toekomstige expeditieschip van Silversea, Silver Origin, is dinsdag door de scheepswerf De Hoop vanuit Lobith-Tolkamer over het water getransporteerd naar Schiedam. Daar start de laatste fase van de bouw, waaronder de montage van de modules van het bovendek (dek 7 en 8) die vooraf zijn gebouwd. Volgens de scheepsbouwer staan de eerste zeetesten gepland op 16 april 2020. Kort daarna zal de overdracht plaatsvinden.

De Silver Origin is het tweede expeditieschip in korte tijd, na de Celebrity Flora, dat door De Hoop wordt gebouwd speciaal voor de Galapagos Eilanden. Ze behoren tevens tot de grootste schepen die de afgelopen 10 jaar op de werf zijn gelanceerd. Het all-suite expeditieschip gaat plek bieden aan maximaal 100 personen.

Klik hier voor de eerste beelden van het (toekomstige) interieur van de Silver Origin.

Bron/foto: De Hoop

Cruises met Silversea zijn boekbaar bij:

Captain Cruise Cruisereizen Yacht Cruise Company - Nieuw@

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis.

Vond je dit een handig artikel? Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen op Patreon, via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of een leuk cadeautje uit te zoeken in onze eigen webwinkel.

Alvast hartelijk dank voor je steun!