Cruisereiziger
BouwNieuwe cruiseschepen

Silver Origin in werf bij Schiedam

Het toekomstige expeditieschip van Silversea, Silver Origin, ligt sinds 21 maart in Schiedam bij Damen Mammoet Heavy Lifting.

Het schip werd recent door scheepswerf De Hoop vanuit Lobith-Tolkamer over het water getransporteerd naar Schiedam waar de laatste fase van de bouw bezig is. Zo werden dek 7 en 8 (o.a. (o.a Observation Lounge, whirlpool) geplaatst. Volgens de scheepsbouwer staan de eerste zeetesten gepland op 16 april 2020. Kort daarna zal de overdracht plaatsvinden.

De Silver Origin is het tweede expeditieschip in korte tijd, na de Celebrity Flora, dat door De Hoop wordt gebouwd speciaal voor de Galapagos Eilanden. Ze behoren tevens tot de grootste schepen die de afgelopen 10 jaar op de werf zijn gelanceerd. Het all-suite expeditieschip gaat plek bieden aan maximaal 100 personen.

Klik hier voor de eerste beelden van het (toekomstige) interieur van de Silver Origin.

 

Cruises met de Silver Origin zijn boekbaar bij:

Captain Cruise Cruisereizen Yacht Cruise Company - Nieuw@

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel?
Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen op Patreon, door via deze links producten te kopen: shop de mooiste koffers bij Duifhuizen, Bol.com, Coolblue of zoek een leuk cadeautje uit in onze eigen webwinkel. Kijk zeker ook even op onze contactpagina voor andere ondersteuningsmogelijkheden.

Alvast hartelijk dank voor je steun! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

2 gedachten over “Silver Origin in werf bij Schiedam

  • Hoi Miriam,

    Wij liggen met de Silver Origin niet bij Damen maar aan de overkant bij Mammoet Heavy Lifting.

  • Dank Ralf!

    groet Miriam

Reacties zijn gesloten.