Cruisereiziger
Annulering

Hurtigruten verlengt stopzetting tot 12 mei

Hurtigruten verlengt ook haar stopzetting van cruises tot minimaal 12 mei. Afhankelijk van de soort cruises kan het ook langer duren voordat er weer gevaren kan worden.  Het gaat om:

  • De expeditiecruises worden tot 12 mei stopgezet.
  • De Alaska cruises van Hurtigruten worden uitgesteld tot juli doordat Canada strenge regels heeft. Dit betekent dat de afvaarten van de Roald Amundsen van 17 mei, 31, mei, 12 juni, 24 juni en 1 juli niet door kunnen gaan.
  • De postschepen langs de Noorse kust voor gasten mogen niet varen tot 20 mei. De eerste de beschikbaar komt is de cruise vanuit Bergen op 21 mei.

Momenteel varen wel 2 schepen de Noorse postroute, om de lokale inwoners en economie ten dienste te zijn. De recent gerenoveerde Richard With en de Vesteralen varen deze route.

Kijk voor meer informatie over Hurtigruten bij:

Waterproof Cruises & Expeditions Norske

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel?
Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen op Patreon, door via deze links producten te kopen: shop de mooiste koffers bij Duifhuizen, Bol.com, Coolblue of zoek een leuk cadeautje uit in onze eigen webwinkel. Kijk zeker ook even op onze contactpagina voor andere ondersteuningsmogelijkheden.

Alvast hartelijk dank voor je steun! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)