Cruisereiziger
Expeditiecruisen

Video: Duiken met walvissen en orka’s in Noorwegen

Een mooie bijzondere expeditiecruise is het duiken met walvissen en orka’s in het Arctische Noorwegen. Onze expeditiepartner Waterproof Cruises & Expeditions laat je graag zien hoe zo’n expeditiecruise eruit ziet.

Gedurende vijf volle dagen volg je de orka’s en bultruggen door de fjorden in Noord-Noorwegen. Als de orka’s en de weersomstandigheden het toelaten, ga je het water in om te snorkelen. Ongetwijfeld de meest ongelooflijke onderwater-ervaring die je ooit zult hebben. In de video zie je beelden die vastgelegd zijn door Karin Brussaard tijdens een Winter Whales of Norway-expeditie in november 2019 op expeditieschip Malmo.

Klik hier voor meer info over deze cruises.

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel?
Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen op Patreon, door via deze links producten te kopen: shop de mooiste koffers bij Duifhuizen, Bol.com, Coolblue of zoek een leuk cadeautje uit in onze eigen webwinkel. Kijk zeker ook even op onze contactpagina voor andere ondersteuningsmogelijkheden.

Alvast hartelijk dank voor je steun! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)