Cruisereiziger
Riviercruisen

Veel riviercruise rederijen gaan weer starten

Deze week maken veel riviercruise rederijen bekend dat ze binnenkort weer gaan starten met cruisen. Nadat Scylla & Nicko Cruises voorlopers waren met de eerste cruise van de Nicko Vision volgen meerdere rederijen en aanbieders.

Reisaanbieder Phoenix Reisen gaat vanaf 4 juli 2020 weer haar eerste riviercruises aanbieden, op de Rijn, Main, Donau en in Nederland en België. Uiteraard gelden voor deze reizen aangepaste hygiëne maatregelen zoals het dragen van mondkapjes binnen, gezondheidschecks en tafelbediening.  Ook de Duitse rederijen  1AVista, Plantours, Viva Cruises en het Franse CroisiEurope zijn net gestart of gaan binnenkort in juli starten.

Het Nederlandse Feenstra Rijn Lijn heeft in juli haar eerste cruise gepland staan vanuit Nederland richting Duitsland.

Meer info over Feenstra vind je bij: 

Wil je echt alles weten over een riviercruise? Ga dan naar Riviercruisereiziger.nl Daar vind je meer informatie over routes, riviercruiseschepen en bestemmingen.

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel?
Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen op Patreon, door via deze links producten te kopen: shop de mooiste koffers bij Duifhuizen, Bol.com, Coolblue of zoek een leuk cadeautje uit in onze eigen webwinkel. Kijk zeker ook even op onze contactpagina voor andere ondersteuningsmogelijkheden.

Alvast hartelijk dank voor je steun! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)