Cruisereiziger
Testvaart

Succesvolle proefvaart voor Enchanted Princess

Princess Cruises meldt dat haar toekomstige vlaggenschip Enchanted Princess recent haar zeetesten succesvol heeft afgerond. De proefvaart van het zusterschip van de Royal Princess, Regal Princess, Majestic Princess en Sky Princess vond plaats in de Adriatische Zee. Daarbij werd een serie van nautische en technische testen uitgevoerd. De Enchanted Princess (143.700 brutoton) bevindt zich inmiddels weer op de scheepswerf van Fincantieri in het Italiaanse Monfalcone voor de laatste werkzaamheden.

Het is op dit moment nog onbekend wanneer de overdracht zal plaatsvinden van het schip dat een capaciteit krijgt van 3.660 passagiers. Oorspronkelijk zou de Enchanted Princess deze maand in vaart komen. Het coronavirus heeft echter voor vertraging in de oplevering gezorgd.

Wil jij in 2021 met Princess Cruises varen? Vraag een gratis offerte aan bij:

Captain Cruise CruiseOnline Cruisereizen

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis.

Vond je dit een handig artikel? Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen op Patreon, via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of een leuk cadeautje uit te zoeken in onze eigen webwinkel.

Alvast hartelijk dank voor je steun!